636 634 703 / 93 760 05 23 / lahacienda@lahacienda.cat
La Hacienda de Hogar Gallego
  • Català
  • Español
  • English
  • Inici
  • La Hacienda
  • Bodes Maresme
  • Gastronomia
  • Esdeveniments
  • Galeria
  • Bloc
  • Contacte
La Hacienda de Hogar Gallego
  • Inici
  • La Hacienda
  • Bodes Maresme
  • Gastronomia
  • Esdeveniments
  • Galeria
  • Bloc
  • Contacte

El Hogar Gallego, tres generacions a la revista ‘Cuina’

bySaül Gordillo inBodes a La Hacienda posted30 juliol, 2014
0
0
Toni Gordillo.
Toni Gordillo.

Antonio i Toni Gordillo, del restaurant El Hogar Gallego, protagonitzen el reportatge ‘De pares a fills’ de la revista ‘Cuina‘ de juliol de 2014. “A El Hogar Gallego han encaixat dos estils de cuina. Avui, a la carta, hi conviuen una llagosta, com la que va fer famós el pare [Antonio Gordillo], amb un tàrtar de tonyina Bluefin amb emulsió d’alvocat i caviar de truita, que és una creació del fill [Toni Gordillo]: ‘El resultat és que els clients de sempre no han deixat de venir i, en canvi, han anat descobrint els plats nous'”. El reportatge del director de la revista, Josep Sucarrats, que va visitar el restaurant amb el fotògraf Enrique Marco, explica l’evolució i l’equilibri generacional en un establiment de tres generacions. Pels fogons han passat Sara Bugallo, l’àvia; Antonio Gordillo, el pare; i actualment Toni Gordillo, que ha pres les regnes de la cuina després d’haver passat per El Racó de Can Faves, El Bulli i Les Maisons de Bricourt, entre d’altres.

Antonio Gordillo.
Antonio Gordillo.

El reportatge ‘De pares a fills’ conté una recepta, un plat que forma part de l’ADN del restaurant i que ha resistit el pas dels temps exitosament. Llamàntol, turbot, sipions, gambes, escamarlans, llagostins, cloïsses, petxines, navalles i espardenyes conviuen en la ‘Cassoleta de fruits del mar’ que va crear l’Antonio i que manté en Toni. “És un dels millors plats que tenim, un suquet molt natural amb molts animals del mar, tots cuits al punt. Els anem incorporant a la cassola a mesura que es va coent, sobre una base de tomàquet natural, ceba tendra, all i els sucs que desprenen el peix i el marisc. És un plat delicat i amb molt de sabor”, explica Toni Gordillo a ‘Cuina‘.

Share:

Previous

La Hacienda a la Fira Exponuvis

Related Posts

0
6 abril, 2016
Comiats de soltera inoblidables

Abans de tot romàntic casament, hi haurà un comiat de soltera tant per a la núvia com pel nuvi....

No Comments
0
26 juny, 2015
Ball Nupcial amb focs a la Hacienda

La setmana passada vam fer el casament d'en M&A 20/6/2015. Els nuvis volien fer que el seu...

No Comments
0
11 juny, 2015
Boda estil rústic C & A 16/05/2015

C & A  tenien molt clar el estil de casament que volien, des de el primer dia que van...

No Comments
0
6 juliol, 2016
Brindem amb llimonada?

En tots els casaments d’estiu hi ha un factor comú que és, sense cap dubte, la calor. A banda...

No Comments
0
19 novembre, 2015
La tradició de portar una cosa nova, una vella, una deixada i una blava

De tots és coneguda la tradició que el dia del seu casament la núvia ha d’incloure en el seu...

No Comments
0
Casaments a la primavera, casaments amb color…
24 març, 2016
Casaments a la primavera, casaments amb color…

Ara que comença la primavera i torna l’ambient més càlid, ja comença a arribar l’época dels...

No Comments
0
Avantatges de celebrar les teves noces en el mateix espai
1 abril, 2020
Avantatges de celebrar les teves noces en el mateix espai

  Aquest any 2020, La Hacienda del Hogar Gallego ha aconseguit un dels objectius que...

No Comments
0
27 maig, 2016
Les dames d’honor: El seu paper als casaments

La figura de les dames d'honor té una certa importància en la cerimònia i en l'organització del...

No Comments
0
12 maig, 2016
Com decorar les cadires del teu casament?

Quina parella no somia amb un casament màgic perquè sigui recordat per sempre? A La Hacienda...

No Comments
0
19 juliol, 2016
Sí, vinc!

És el primer pas després de la petició i n’hi ha per tots els gustos: des de les més clàssiques...

No Comments

Suscriu-te al nostre blog

Categories

  • Blog
  • Bodes a La Hacienda
  • Els nostres nuvis
  • Festes a La Hacienda
  • Fires i events
  • gastronomia
  • Ideas prácticas
  • Inspiraciones
  • Sin categoría

La Hacienda del Hogar Gallego

Camí de Can Roca
08396 Sant Cebrià de Vallalta, Barcelona
636 634 703 / 93 760 05 23
lahacienda@lahacienda.cat

Copyright © 2018. Avís Legal. Política de cookies. Política de privadesa de dades. Fotografies realitzades per...
Lee nuestras opiniones en  

Segueix-nos:

Facebook La Hacienda del Hogar Gallego Pinterest La Hacienda del Hogar Gallego Instagram La Hacienda del Hogar Gallego

ZANKYOU BODAS.NET BODAS.NET
La Hacienda, ganador Wedding Awards 2020 Bodas.net

Instagram @lahaciendadelhogargallego

FORMULARIO DE OPINIONES

Todos los testimonios son revisados antes de publicarse.
Pedimos tu dirección de email como método de control.
Tu email no se publica.
Al enviarnos tu testimonio, autorizas su publicación en la web.
¡Muchas gracias!