608 110 261 / 93 760 05 23 / [email protected]
La Hacienda de Hogar Gallego
  • Català
  • Español
  • English
  • Inici
  • La Hacienda
  • Bodes Maresme
  • Gastronomia
  • Esdeveniments
  • Galeria
  • Bloc
  • Contacte
  • Català
  • Español
  • English
  • La Hacienda de Hogar Gallego
    • Inici
    • La Hacienda
    • Bodes Maresme
    • Gastronomia
    • Esdeveniments
    • Galeria
    • Bloc
    • Contacte

    El Hogar Gallego, tres generacions a la revista ‘Cuina’

    bySaül Gordillo inBodes a La Hacienda posted30 juliol, 2014
    0
    0
    Toni Gordillo.
    Toni Gordillo.

    Antonio i Toni Gordillo, del restaurant El Hogar Gallego, protagonitzen el reportatge ‘De pares a fills’ de la revista ‘Cuina‘ de juliol de 2014. “A El Hogar Gallego han encaixat dos estils de cuina. Avui, a la carta, hi conviuen una llagosta, com la que va fer famós el pare [Antonio Gordillo], amb un tàrtar de tonyina Bluefin amb emulsió d’alvocat i caviar de truita, que és una creació del fill [Toni Gordillo]: ‘El resultat és que els clients de sempre no han deixat de venir i, en canvi, han anat descobrint els plats nous'”. El reportatge del director de la revista, Josep Sucarrats, que va visitar el restaurant amb el fotògraf Enrique Marco, explica l’evolució i l’equilibri generacional en un establiment de tres generacions. Pels fogons han passat Sara Bugallo, l’àvia; Antonio Gordillo, el pare; i actualment Toni Gordillo, que ha pres les regnes de la cuina després d’haver passat per El Racó de Can Faves, El Bulli i Les Maisons de Bricourt, entre d’altres.

    Antonio Gordillo.
    Antonio Gordillo.

    El reportatge ‘De pares a fills’ conté una recepta, un plat que forma part de l’ADN del restaurant i que ha resistit el pas dels temps exitosament. Llamàntol, turbot, sipions, gambes, escamarlans, llagostins, cloïsses, petxines, navalles i espardenyes conviuen en la ‘Cassoleta de fruits del mar’ que va crear l’Antonio i que manté en Toni. “És un dels millors plats que tenim, un suquet molt natural amb molts animals del mar, tots cuits al punt. Els anem incorporant a la cassola a mesura que es va coent, sobre una base de tomàquet natural, ceba tendra, all i els sucs que desprenen el peix i el marisc. És un plat delicat i amb molt de sabor”, explica Toni Gordillo a ‘Cuina‘.

    Share:

    Previous

    La Hacienda a la Fira Exponuvis

    Related Posts

    0
    10 agost, 2016
    4 consells útils pel dia del teu casament

    El dia del teu casament és un dia especial. És per això que un dels consells que sempre donem a...

    No Comments
    0
    La prova de menú del vostre casament
    3 febrer, 2020
    La prova de menú del vostre casament

    Durant els mesos de gener i febrer, tots els nuvis de la Hacienda del Hogar Gallego realitzen...

    No Comments
    0
    Avui neix la nostra nova pàgina web!
    7 agost, 2018
    Avui neix la nostra nova pàgina web!

    Un web molt més moderna i visual que reflecteix a la perfecció el que volem transmetre des de...

    No Comments
    0
    6 abril, 2016
    Comiats de soltera inoblidables

    Abans de tot romàntic casament, hi haurà un comiat de soltera tant per a la núvia com pel nuvi....

    No Comments
    0
    27 juliol, 2016
    Els fotògrafs: captant els instants que passaran a la posteritat

    El dia del casament passa volant. No te’n adones i ja surt el sol per donar la benvinguda a...

    No Comments
    0
    22 gener, 2018
    Últimes dates disponibles per casar-te a La Hacienda del Hogar Gallego

    La Hacienda del Hogar Gallego, està situada entre Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta. La...

    No Comments
    0
    28 gener, 2016
    La Hacienda al Saló Boda

    Els dies 19, 20 i 20 de febrer l’equip de La Hacienda del Hogar Gallego té una cita amb la 23a...

    No Comments
    0
    19 juliol, 2016
    Sí, vinc!

    És el primer pas després de la petició i n’hi ha per tots els gustos: des de les més clàssiques...

    No Comments
    0
    13 desembre, 2015
    “Sitting” per a casaments

    Avui volem parlar d’un aspecte que en els darrers anys s’està convertint en un imprescindible...

    No Comments
    0
    14 setembre, 2016
    Records dels nostres casaments d’estiu

    L’estiu, una de les èpoques per excel·lència dels casaments, es comença a acomiadar per donar...

    No Comments

    Suscriu-te al nostre blog

    Categories

    • Blog
    • Bodes a La Hacienda
    • Els nostres nuvis
    • Festes a La Hacienda
    • Fires i events
    • gastronomia
    • Ideas prácticas
    • Inspiraciones
    • Sin categoría

    La Hacienda del Hogar Gallego

    Camí de Can Roca
    08396 Sant Cebrià de Vallalta, Barcelona
    608 110 261 / 93 760 05 23
    [email protected]

    Copyright © 2018. Avís Legal. Política de cookies. Política de privadesa de dades. Fotografies realitzades per...
    Lee nuestras opiniones en  

    Segueix-nos:

    Facebook La Hacienda del Hogar Gallego Pinterest La Hacienda del Hogar Gallego Instagram La Hacienda del Hogar Gallego

    ZANKYOU BODAS.NET BODAS.NET
    La Hacienda, ganador Wedding Awards 2020 Bodas.net

    Instagram @lahaciendadelhogargallego

    FORMULARIO DE OPINIONES

    Todos los testimonios son revisados antes de publicarse.
    Pedimos tu dirección de email como método de control.
    Tu email no se publica.
    Al enviarnos tu testimonio, autorizas su publicación en la web.
    ¡Muchas gracias!