608 110 261 / 93 760 05 23 / lahacienda@lahacienda.cat
La Hacienda de Hogar Gallego
  • Català
  • Español
  • English
  • Inici
  • La Hacienda
  • Bodes Maresme
  • Gastronomia
  • Esdeveniments
  • Galeria
  • Bloc
  • Contacte
  • Català
  • Español
  • English
  • La Hacienda de Hogar Gallego
    • Inici
    • La Hacienda
    • Bodes Maresme
    • Gastronomia
    • Esdeveniments
    • Galeria
    • Bloc
    • Contacte

    El Hogar Gallego, tres generacions a la revista ‘Cuina’

    bySaül Gordillo inBodes a La Hacienda posted30 juliol, 2014
    0
    0
    Toni Gordillo.
    Toni Gordillo.

    Antonio i Toni Gordillo, del restaurant El Hogar Gallego, protagonitzen el reportatge ‘De pares a fills’ de la revista ‘Cuina‘ de juliol de 2014. “A El Hogar Gallego han encaixat dos estils de cuina. Avui, a la carta, hi conviuen una llagosta, com la que va fer famós el pare [Antonio Gordillo], amb un tàrtar de tonyina Bluefin amb emulsió d’alvocat i caviar de truita, que és una creació del fill [Toni Gordillo]: ‘El resultat és que els clients de sempre no han deixat de venir i, en canvi, han anat descobrint els plats nous'”. El reportatge del director de la revista, Josep Sucarrats, que va visitar el restaurant amb el fotògraf Enrique Marco, explica l’evolució i l’equilibri generacional en un establiment de tres generacions. Pels fogons han passat Sara Bugallo, l’àvia; Antonio Gordillo, el pare; i actualment Toni Gordillo, que ha pres les regnes de la cuina després d’haver passat per El Racó de Can Faves, El Bulli i Les Maisons de Bricourt, entre d’altres.

    Antonio Gordillo.
    Antonio Gordillo.

    El reportatge ‘De pares a fills’ conté una recepta, un plat que forma part de l’ADN del restaurant i que ha resistit el pas dels temps exitosament. Llamàntol, turbot, sipions, gambes, escamarlans, llagostins, cloïsses, petxines, navalles i espardenyes conviuen en la ‘Cassoleta de fruits del mar’ que va crear l’Antonio i que manté en Toni. “És un dels millors plats que tenim, un suquet molt natural amb molts animals del mar, tots cuits al punt. Els anem incorporant a la cassola a mesura que es va coent, sobre una base de tomàquet natural, ceba tendra, all i els sucs que desprenen el peix i el marisc. És un plat delicat i amb molt de sabor”, explica Toni Gordillo a ‘Cuina‘.

    Share:

    Previous

    La Hacienda a la Fira Exponuvis

    Related Posts

    0
    28 gener, 2016
    La Hacienda al Saló Boda

    Els dies 19, 20 i 20 de febrer l’equip de La Hacienda del Hogar Gallego té una cita amb la 23a...

    No Comments
    0
    Avui neix la nostra nova pàgina web!
    7 agost, 2018
    Avui neix la nostra nova pàgina web!

    Un web molt més moderna i visual que reflecteix a la perfecció el que volem transmetre des de...

    No Comments
    0
    30 desembre, 2016
    Els millors moments del 2016

    Preparats per acomiadar el 2016. Un any que, de ben segur, us ha deixat records inoblidables i...

    No Comments
    0
    27 desembre, 2017
    2017: records per sempre

    S’acaba el 2017. Aquests són dies per a fer balanç, per mirar enrere i valorar com han estat...

    No Comments
    0
    6 juny, 2016
    Em caso! Per on començo?

    Si ja t’has decidit a casar-te i no saps per on començar, avui des de La Hacienda del Hogar...

    No Comments
    0
    20 febrer, 2018
    Nuvis, què heu de saber abans d’organitzar el vostre casament?

    D’entrada, el que primer us volem dir és que heu de gaudir del procés sense amoïnar-vos....

    No Comments
    0
    19 abril, 2017
    S’acosten els grans dies!

    Amb l’arribada de la primavera i, sobretot, amb l’inici del bon temps, comencem una nova...

    No Comments
    0
    16 març, 2016
    Casaments al món

    Avui ens ve de gust apropar-vos curiositats sobre casaments en altres cultures. Aquí a La...

    No Comments
    0
    26 juny, 2015
    Ball Nupcial amb focs a la Hacienda

    La setmana passada vam fer el casament d'en M&A 20/6/2015. Els nuvis volien fer que el seu...

    No Comments
    0
    27 juliol, 2016
    Els fotògrafs: captant els instants que passaran a la posteritat

    El dia del casament passa volant. No te’n adones i ja surt el sol per donar la benvinguda a...

    No Comments

    Suscriu-te al nostre blog

    Categories

    • Blog
    • Bodes a La Hacienda
    • Els nostres nuvis
    • Festes a La Hacienda
    • Fires i events
    • gastronomia
    • Ideas prácticas
    • Inspiraciones
    • Sin categoría

    La Hacienda del Hogar Gallego

    Camí de Can Roca
    08396 Sant Cebrià de Vallalta, Barcelona
    608 110 261 / 93 760 05 23
    lahacienda@lahacienda.cat

    Copyright © 2018. Avís Legal. Política de cookies. Política de privadesa de dades. Fotografies realitzades per...
    Lee nuestras opiniones en  

    Segueix-nos:

    Facebook La Hacienda del Hogar Gallego Pinterest La Hacienda del Hogar Gallego Instagram La Hacienda del Hogar Gallego

    ZANKYOU BODAS.NET BODAS.NET
    La Hacienda, ganador Wedding Awards 2020 Bodas.net

    Instagram @lahaciendadelhogargallego

    FORMULARIO DE OPINIONES

    Todos los testimonios son revisados antes de publicarse.
    Pedimos tu dirección de email como método de control.
    Tu email no se publica.
    Al enviarnos tu testimonio, autorizas su publicación en la web.
    ¡Muchas gracias!