Gastronomia

null

Cuinar és una forma de dir t'estimo

Alta cuina i servei professional per un casament al maresme únic, aquesta és la singularitat de La Hacienda. Més de 40 anys d’experiència en el restaurant El Hogar Gallego reconegut amb un Sol Repsol, ens avala, convertint-se en un dels nostres punts forts. L’opinió de tots els nostres nuvis ho confirmen. A més, només per venir a visitar-nos us convidem a degustar-la.

La nostra passió per la gastronomia es veu reflectida en tots i cadascun dels nostres plats, elaborats amb productes de primera qualitat, que són el principal argument i garantia d’una oferta gastronòmica única al Maresme.

La tradició, la senzillesa i les noves tendències es donen cita en una carta rica, exigent i molt original.

Toni Gordillo, Chef La Hacienda

Toni Gordillo

Al capdavant de la nostra cuina hi ha el xef Toni Gordillo que plasma a la perfecció en els seus plats una barreja perfecta entre la cuina més tradicional i les tècniques més modernes. El secret de la seva cuina? El respecte per la matèria primera, la seva experiència i la seva formació professional a l’Escola d’Hostaleria Arnadi Hoffman de Barcelona, i treballant al costat de reconeguts xefs com Ferran Adrià (El Bulli), Santi Santamaría (El Racó de Can Fabes), Jean Luch Figueres (Jean Luch) i Oliver Roellinger (Les Maisons de Bricourt).

Necessites ajuda? Parlem!