La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego

Bodes al Maresme

A La Hacienda farem realitat els vostres somnis. Un casament al Maresme, diferent i original, tal com transmeten les parelles que han compartit el seu gran dia amb nosaltres.

Les nostres ‘weedding planner’ convertiran la vostra boda en un esdeveniment inoblidable amb tots els detalls que pugueu imaginar: opcions diferents de jocs de taula, presentació de plats, ‘setting’ personalitzats, decoració floral a la sala i als jardins…

Us assessorarem i us guiarem en tot el procés, compartirem rialles i emocions, serem els vostres companys en aquest gran viatge, per acomplir tots els vostres desitjos. Gaudireu d’unes vistes fantàstiques a la serra del Montnegre, des d’aquesta masia per a casaments al Maresme, mentre fem l’aperitiu en directe amb el ‘show cooking’, amb una gastronomia diferent, única i amb un producte espectacular.

Proposem un servei familiar i eficient, amb un equip proper que aconsegueix convertir cada casament en un esdeveniment únic.

Al voltant de la piscina sentireu la música del ball, amb dos ambients diferenciats, la zona de ball i el nostre espai ‘chill out’.

Una infinitat de detalls perquè sigui un casament exclusiu al Maresme, en un entorn privilegiat.

Compartim els vostres somnis, compartim la vostra felicitat.