La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego

Bodes civils

Casament civil al Maresme

Gaudeix d’un casament civil als jardins de La Hacienda, amb vistes al Montnegre, en un espai de mar i muntanya al Maresme, amb el litoral de Sant Pol de Mar als nostres peus. Els nostres jardins estan reservats per a les cerimònies civils i, tot seguit, per a l’aperitiu, extens i equilibrat. Una de les nostres característiques és la del ‘show cooking’ perquè els convidats gaudeixin en directe dels nostres productes acabats de cuinar a l’aire lliure.

Al Mirador, un saló panoràmic amb capacitat per a 220 persones i amb vistes a mar i muntanya, gaudireu d’alta gastronomia i dels millors productes de qualitat amb la marca del reconegut restaurant El Hogar Gallego, amb més de 30 anys d’experiència, a preus molt competitius.

Finalment, a la piscina trobareu la zona de ball amb dos ambients diferenciats a l’aire lliure i a la zona ‘chill out’.

Els millors equipaments i espais per a un casament civil al Maresme, amb gran varietat de serveis inclosos i detalls perquè el vostre casament sigui exclusiu, perfecte i inigualable.

Casa’t al far de Calella

A més de poder celebrar el teu casament civil a La Hacienda, entre Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, us proposem una cerimònia diferent i genuïna a 10 minuts.
¿Has somiat casar-te amb vistes a la Mediterrània?
Et proposem un espai molt singular, on el cel i el mar s’uneixen, amb les millors vistes per celebrar un casament civil al Maresme.

Tenim la solució completa que et convencerà: muntatge, decoració floral, equip de so i megafonia. L’equip de La Hacienda s’encarrega de tot perquè tingueu un casament de somni, en un marc incomparable com és el far de Calella.

Unes vistes impressionants sobre les roques de Calella, al límit amb el terme municipal de Sant Pol de Mar. El far de Calella, habilitat recentment per a aquest tipus de celebracions, és una aposta ideal per celebrar un casament mediterrani, en un dels balcons naturals més privilegiats de la costa de Barcelona. ¿Voleu ser dels primers a gaudir d’una boda al far de Calella? Els vostres convidats no ho oblidaran, i vosaltres tampoc.