La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Últimes dates disponibles per casar-te a La Hacienda del Hogar Gallego

La Hacienda del Hogar Gallego, està situada entre Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta. La nostra és una finca singular per celebrar el vostre casament somiat al Maresme, en un paisatge únic pel seu encant i amb una ubicació immillorable. Aquesta finca exclusiva, situada a 30 minuts de Barcelona, ofereix un marc incomparable per celebrar els millors casaments al Maresme, plens de màgia i elegància.

A més, un dels principals atractius de la nostra finca és la gastronomia. Més de 30 anys d’experiència ens avalen en el reconegut restaurant El Hogar Gallego, de Calella (Maresme), amb un producte de primera qualitat que és el principal argument i garantia d’una oferta gastronòmica única. La tradició, la senzillesa i les noves tendències conflueixen en una carta rica, exigent i original.

I saps què és el millor? Que encara tenim dates disponibles, a l’abril, al maig o al juny, per a vosaltres per aquest 2018. Si encara no us heu decidit, no espereu més perquè tenim una proposta que no podreu rebutjar:

Menú tot inclòs per 115€ (+10% IVA)

– Aperitiu ‘Premium’ i menú de bodes

– DJ durant tota la celebració

– 2 hores de barra lliure

– Servei de pantalla i projector

– En bodes de tarda/nit: decoració amb espelmes al jardí

– Ressopó

– Minutes y seatting plan

– Decoració floral

– Parament de taula a escollir al saló

– Parella de nuvis pel pastís

– Assessorament i coordinació, abans i durant el casament

La Hacienda del Hogar Gallego estarà al vostre costat, compartint les vostres emocions, complint i estimant els detalls per aconseguir els millors casaments a l’entorn de Barcelona, en una de les masies per a casaments més exclusives i idíl·liques del Maresme.

Si vols més detalls, escriu-nos a: lahacienda@lahacienda.cat o truca’ns al  697 62 71 35 / 636 634 703 / 93 760 05 23