La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Sopar de Cap d’Any

La nit del 31 de desembre és una de les més especials de l’any i per això ens agradaria passar-la amb vosaltres. A La Hacienda del Hogar Gallego volem vestir-nos d’etiqueta i acompanyar-vos en l’entrada del nou any amb, com no podia ser d’una altra manera, un menú especial i moltes sorpreses per una nit que volem s’allargui fins a altes hores de la matinada.

El sopar començarà amb un salmó Carpier amb alga nori, seguirà amb foie mi-cuit amb tòfona i amb la tonyina vermella marinada amb soja i sèsam per donar pas al Cantàbric (ostres, cloïsses, llagostins, escamarlans, nècores, camarons i percebes). Aleshores serà el moment del llamàntol del país al forn abans d’anar a la carn: entrecotte de Nebraska Black Augus amb salsa Perigeaux i saltejat de verduretes i bolets. Les postres d’aquest espectacular menú de Cap d’Any seran un lingot de xocolata, pa de pessic de festuc i fruita de la passió. El sopar es tancarà amb  cafè, licors i ‘petit fours’. L’àpat serà amb Moët&Chandon i a l’hora de les 12 campanades hi haurà raïm i una bossa cotilló.

Després d’un gran sopar, tenim preparada una bona festa, amb discoteca i barra lliure, fins a les 5 de la matinada. I com volem que aguanteu fins al final, ressopó amb pernil, però no un pernil qualsevol: DO Joselito amb pa de coca. I entre els comensals, el més afortunat guanyarà el sorteig d’un pernil Joselito Gran Reserva.

Una manera excel·lent d’acabar el 2015 i de començar el 2016. El preu del cobert és de 160 euros (IVA inclòs). Ja podeu fer les vostres reserves trucant al 608 110 261 o al 937 662 027. També per correu: joan@lahacienda.cat

Perquè a La Hacienda del Hogar Gallego volem entrar amb vosaltres al 2016!

Menú Cap d'Any 2015

Menú Cap d’Any 2015