La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Sí, vinc!

És el primer pas després de la petició i n’hi ha per tots els gustos: des de les més clàssiques i tradicionals a les més modernes i sorprenents. Sigui com sigui, les invitacions de boda són la confirmació oficial per tots aquells que heu decidit que han de formar part amb la seva presència d’aquell dia. Però…teniu clar quan s’han d’enviar les invitacions?

invitación

Segons la nostra experiència, no hi ha un calendari establert. Tot i així,, com a mínim, s’ha d’avisar amb un mes d’antelació perquè, d’una banda, els vostres convidats tinguin temps de combinar les seves agendes per poder assistir a aquesta cita important del vostre calendari, i de l’altre, perquè vosaltres mateixos, els nuvis, tingueu temps suficient per confirmar les taules, 15 dies abans del casament.
Això sí, si heu optat per escollir una data pel vostre casament durant la temporada , que oscil•la entre el maig i l’octubre, és molt probable que el dia escollit sigui dels més sol•licitats. Per tant, alguns convidats es poden trobar amb més d’una boda en un sol dia. És per això que, el nostre consell és que aprofiteu i doneu amb temps i calma les invitacions, per tal de donar marge per a tots aquells que hagin de fer mans i mànigues per organitzar-se o simplement, per aquells que hagin de prioritzar. Així que si us caseu entre la primavera i l’estiu de l’any vinent, entre finals d’aquest 2016 i principis de 2017, és una bona època per començar a repartir-les.
L’entrega es pot fer a mà, de manera personalitzada i íntima entre els nuvis i els convidats. Us recomanem que aprofiteu trobades familiars: aniversaris o les mateixes festes de Nadal, que acostumen a aglutinar un munt de familiars i amics per fer l’entrega d’un bon gruix de les invitacions. I com diu la dita, feina feta, no fa destorb.