La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego

Més serveis

Càtering

Per als clients que ja disposen d’un espai propi i no volen renunciar a satisfer els seus convidats amb la gastronomia i servei de La Hacienda, el servei de càtering és la solució ideal. Amb la mateixa il·lusió, el mateix producte i el mateix equip, però en un escenari diferent, on vulgui el client a partir de la seva pròpia elecció i del ventall d’espais que podem suggerir.

La Hacienda trasllada la seva experiència i vocació de servei a qualsevol lloc, adaptant-se a tot tipus de celebració. Esdeveniments per a empreses, casaments, actes socials, còctel, ‘lunch’… No dubteu a sol·licitar tota mena d’informació.

Celebracions

A La Hacienda del Hogar Gallego podreu celebrar qualsevol esdeveniment familiar: noces d’argent o d’or, comunions, batejos… Per a això La Hacienda posa a disposició dels nostres clients menús per a celebracions amb una proposta gastronòmica que s’adapta a la perfecció a aquest tipus d’esdeveniments més íntims i familiars. Aquesta masia del Maresme és ideal per a qualsevol festa exclusiva.

Empreses

Proposem menús de qualitat per a grups de treball o celebracions d’empresa en salons reservats i espais amb totes les prestacions. Menjadors privats per a grups de fins a 220 persones a La Hacienda. Sales de reunions, sessions de treball en equip o conferències. La Hacienda disposa de tot tipus de serveis en sales reservades, com projector, pantalles gegants, wifi, material de treball, fotògraf i vídeo, etc. Menús de qualitat en un espai privilegiat.

Més informació (PDF)