La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Les tendències pels casaments de tardor

La temporada alta de casaments ha arribat al seu punt i final, com a mínim aquest 2016. Ara és l’hora de canviar el xip i gaudir de l’estil i la personalitat desbordant que tenen els casaments que se celebren a partir d’aquest moment i fins quasi finals d’any.

Deixem de banda els colors més vius per donar la benvinguda als tons tardorals que embolcallen aquestes bodes. Sense cap dubte, els casaments que es festegen des d’octubre i fins desembre tenen una màgia molt especial perquè per a molts, es tracta d’una de les èpoques més maques de l’any. De fet, les bodes rústiques i el shabby chic són una de les tendències de tardor més aplaudides a totes les fires.

tardor_2

A La Hacienda del Hogar Gallego ens agrada potenciar la personalitat que desprenen les parelles que decideixen celebrar el seu casament lluny de les temperatures més càlides. Un època que ens ofereix un ampli ventall de possibilitats en gastronomia i decoració, encara que sembli mentida.

Durant aquest període, a La Hacienda del Hogar Gallego, encenem els fogons fent una ferma aposta per donar-li la volta al menú nupcial. Passem de llarg dels plats lleugers i refrescants de l’estiu i preparem àpats més consistents, que incloguin el bo i millor de la cuina de temporada combinant-ho amb l’excel·lència del producte del mar, la nostra especialitat.

plat

Més enllà de la gastronomia, i pel que fa a la decoració floral, les possibilites són infinites. Si parlem, per exemple, de la decoració del centre de les taules, el resultat és dels més macos que existeixen, i també, i perquè no dir-ho, són les propostes més econòmiques perquè utilitzant fulles seques o combinant plantes de diferents colors, des del verd fosc fins al daurat, passant pel vermell o el color camel, s’aconsegueixen uns resultats espectaculars. Evidentment, no ens podem oblidar del ram de la núvia, que pot barrejar gira-sols, dàlies o hortènsies amb fulles verdes,roses de jardí o fruits del bosc.

IMG_0061

Vols més idees per a les bodes que s’estan celebrant durant aquesta època? Segueix-nos a Facebook i Instagram, i descobriràs totes les meravelles que et podem oferir des de La Hacienda del Hogar Gallego perquè els colors de la tardor t’acompanyin en el dia del vostre casament.

tardor_3