La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Les food trucks: Noves tendències als casaments

Aquests darrers anys, els banquets més tradicionals han donat pas a noves tendències pel que fa la manera d’organitzar un casament. A La Hacienda del Hogar Gallego sempre et volem oferir les millors opcions perquè el teu casament sigui únic, original i inoblidable. Per això, avui et volem parlar dels food trucks, que ja s’han convertit en una de les novetats més demandades als casaments.

Que els food trucks estan de moda no és cap novetat, aquestes furgonetes d’estètica vintage s’han convertit en tota una tendència nupcial. Amb elles pots servir qualsevol tipus de menjar, per això a La Hacienda del Hogar Gallego t’oferim aquest servei, per exemple, per gaudir d’un buffet de llimonada durant l’aperitiu o per tastar unes delicioses crepês, gofres o hot dogs durant el ball com a piscolabis. Les food trucks resulten una alternativa divertida i original a les clàssiques taules, a més de servir com a decoració perfecta pels casaments o d’altres celebracions.

Una excel·lent opció per donar-li un toc informal i molt divertit al casament. A més de poder servir diferent tipus de menjar a cada una d’elles i poder-les decorar de manera diferent, permeten també fer unes fotos molt divertides amb els núvis. Què et sembla?

IMG_7392