La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Les claus per encertar amb els detalls de la boda

Quan arribi el dia que tant esteu esperant, com a nuvis, res us semblarà suficient per agrair a tots els vostres amics i familiars la seva presència en un dels dies més importants de la vostra vida. De fet, una bonica forma de donar-los les gràcies és obsequiant-los amb un detall. Tot i que és opcional, la majoria de parelles que han passat per La Hacienda del Hogar Gallego han apostat per mimar als seus convidats amb un regal inoblidable.

Tots sabem, que en un dia tan especial com la data escollida per casar-vos, els detalls materials són el de menys però s’ha de reconèixer que, si n’hi ha, aquests regals formen part del colofó final a una jornada plena de sorpreses.

detalls

Us donem alguns consells i idees perquè aquest detall sigui l’ideal. D’entrada, busqueu tot allò que sigui pràctic, útil, personal i el més especial possible. Aquestes són les 4 claus que no heu de perdre de vista en cap moment perquè d’opcions n’hi ha moltes però que compleixin amb aquests ítems n’hi ha menys. És per això que us acostem algunes idees que us encantaran a vosaltres i enamoraran als vostres convidats.

D’entrada, comencem amb una proposta d’èxit, fàcil i molt emotiva: les tasses personalitzades. És un dels detalls de casament més complet perquè és un element que sempre està bé tenir-lo a casa. Podeu comprar vosaltres mateixos tant les tasses com els retoladors permanents, i llavors només us faltarà una mica de creativitat, i podreu fer d’una tassa, un regal 100% personal.

Una altre de les idees que acostumen a rebre l’aprovat per part dels convidats són tots aquells obsequis que giren a l’entorn dels productes artesanals. Melmelada, oli o espelmes aromàtiques. Detalls de la terra, regals que us identifiquen com a parella i que, al cap i a la fi, és l’objectiu: que els vostres convidats tornin a casa amb un record material de dues persones que s’estimen i que enceten a partir d’ara una nova etapa. No us sembla genial?

Per últim, una de les tendències destacades dels últims anys són les plantes. Podeu decorar vosaltres mateixos els tests, escollir les flors que més us identifiquin i segur, segur que encerteu. De fet, a casa dels vostres convidats sempre hi haurà un espai, més gran o més petit, per elles, oi?

Tot i que tot plegat serà secundari, sigui el que sigui que regaleu, serà rebut amb alegria per part dels que més estimeu. Motiu suficient per donar-hi algunes voltes, oi?