La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

L’amor és dolç

Et cases i volem que el teu dia sigui espectacular, ple de moments deliciosos, que ni vosaltres ni els convidats podran oblidar. És per això, que des de La Hacienda del Hogar Gallego us proposem una de les tendències d’èxit dels casaments de les darreres temporades, una idea que no us deixarà indiferents: les taules de dolços, dessert table o candy bar… com preferiu anomenar-les. Estan de moda, han aterrat amb molta força i sembla que han arribat per quedar-se. Un espai únic per deixar volar la imaginació i gaudir d’una experiència que dispararà els nivells de sucre del vostre casament.

DETALLS28

D’una banda, hem de confessar que les taules de dolços són irresistibles a la vista perquè el muntatge requereix de cuidar fins l’últim detall per aconseguir que la sensació que es respiri sigui com estar sobre un núvol de sucre, en un somni. Això sí, amb l’estil que preferiu, perquè la temàtica l’escolliu vosaltres. Nosaltres ho decorem tot perquè aquell espai sigui capaç d’atraure l’atenció de tots els convidats, i els pastissos i les gominoles, d’altra banda, s’encarreguen d’endolcir el paladar de grans i petits.

Colors pastel, diferents textures, buttercream, perles de xocolata, fideus de colors, purpurina comestible, i tot allò que vulgueu perquè les opcions són infinites! Voleu endolcir, encara més, el vostre casament?