La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

La música: element clau d’un casament

Com a tot casament, la música és un element clau. A l’entrada dels nuvis, quan arriben a l’aperitiu i durant l’apat, al moment del pastís, per l’entrega de regals o, com no, durant el ball i la discoteca. I és que la música d’un casament no només és important pels moments que ens fan viure sinó pels records que generen, tant en els nuvis com en els convidats. Per a tot això, des de La Hacienda del Hogar Gallego t’oferim la possibilitat de personalitzar el teu enllaç i aperitiu amb música en directe, cantant, bandes, grups de jazz, o el que més t’agradi. Així, podràs fer aquest dia encara més especial.

El més important és que la música reflecteixi la personalitat dels nuvis. I com aconseguir això? Amb cançons que us posin la pell de gallina i us emocionin. Per això, avui us volem parlar dels quatre moments claus on la música és una de les protagonistes:

La cerimònia. El primer moment important d’un casament és la cerimònia: la recepció dels convidats al lloc on es celebri l’enllaç, l’entrada del nuvi, la núvia, les diferents lectures que es facin durant la cerimònia, el moment dels anells, el petó de la parella i el comiat. És tracta de breus moments que contenen moltíssima emoció i la música ho farà tot encara més aviat emotiu.

El còctel. La música durant l’aperitiu pot ser d’acompanyament, amb estils clàssics o suaus com el jazz o també més animada com, per exemple, una banda en directe com t’oferim a La Hacienda del Hogar Gallego.

– El banquet. Es tracta d’un moment en el qual les parelles tornen a viure gran emocions. La selecció de cançons és molt important per gaudir al màxim de cada instant i, sobretot, és important que vagi en consonància amb la personalitat de la parella. L’entrada dels nuvis al saló, escollir una música diferent durant l’entrega de regals, el tall del pastís, la lliga, són diferents moment que poden ser encara més especials gràcies a la música.

– El ball. Una vegada que arrenca la festa cal tenir en compte com és la parella, com són els convidats i quins estils musicals són els més adequats. Podem fer una tria de cançons i confiar també en l’experiència i els consells del DJ.

Què us ha semblat? Us esperem per fer del vostre casament un “musical” inoblidable!

DETALLS25

 

musica_boda