La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

La cuina en viu a La Hacienda del Hogar Gallego

Més allà de les idees creatives, les decoracions originals i dels detalls més sorprenents, si voleu que el casament sigui un èxit al 100%, heu d’estar ben atents i posar tots els sentits en la gastronomia. Avui us acostem una de les modes que està arrelant amb força en els nostres casaments des de ja fa algunes temporades: els showcookings.

IMG_5918

El showcooking consisteix en veure com el cuiner prepara el plat en directe davant els comensals. Cada vegada se sumen més alternatives diferents a l’hora d’oferir aquest espectacle gastronòmic en viu, però, en aquesta publicació d’avui us parlarem d’un que, a nosaltres, ens fa especial il·lusió.

En volem parlar perquè és un dels exemples de qualitat, per la que treballem i ens esforcem a diari des de La Hacienda del Hogar Gallego. La nostra cuina sempre ha apostat per oferir la màxima excel·lència en els nostres productes. En aquesta ocasió us parlarem de la mitjana, en castellà chuletón, de vaca gallega Luismi Premium. Són un dels millors proveïdors d’Espanya en la selecció de peces de vaca gallega, amb un punt de maduració perfecte i un aroma únic que fan la peça exclusiva i deliciosa.

IMG_5912

Cuinat a la brasa en el nostre showcooking, filetejat al moment i amanit amb oli d’oliva verge i sal Maldón, el converteixen en una indiscutible i inolvidable opció que podeu afegir al vostre aperitiu en el dia del vostre casament.

Cap dels vostres convidats es quedarà indiferent!