La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Jornada de Portes Obertes La Hacienda

 

LH-portes-obertes-2014 (3)

Volem que conegueu la finca, tasteu la nostra cuina i veieu la versatilitat i el tracte personalitzat que us oferim a La Hacienda del Hogar Gallego, on podeu celebrar un casament exclusiu en un entorn privilegiat del Maresme.

Si sou nuvis i esteu planejant casar-vos , teniu una ocasió immillorable per imaginar-vos com pot arribar a ser la vostra celebració: organitzem una jornada de portes obertes excepcional el diumenge 23 de novembre de 2014, entre les 11 i les 15 h.

Veniu a la nostra finca, situada entre Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, on tindreu l’ocasió de comprovar la qualitat dels serveis que oferim.
Durant la jornada de portes obertes us obsequiarem amb una degustació especial de la nostra cuina, formada per una selecció d’aperitius de casament i, prèviament, us acompanyarem a fer una visita guiada pels jardins, la zona de cerimònies civils, el showcooking, la sala de banquets, la terrassa chill out vora la piscina i la discoteca-bar. Ho disposarem tot perquè pugueu veure també diverses possibilitats ornamentals i florals, així com l’ambientació musical de la que podríeu gaudir.

Cal reserva prèvia, donat que les places són limitades, per poder atendre-us com us mereixeu.

A més, els assistents que finalment contractin el banquet a través d’aquest esdeveniment promocional rebràn un obsequi de part de La Hacienda.