La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Històries que comencen a miBoda

Volem aprofitar aquestes línies per donar les gràcies a tots els que durant el passat cap de setmana us vàreu acostar a veure’ns a la Fira miBoda. Mai ens cansem de repetir com ens agrada conèixer futurs nuvis, xerrar amb ells i poder ajudar-los a fer del seu casament un dia especial, diferent i únic.

Més de 4.000 persones han passat aquest any per la fira i moltes d’elles es van acostar en algun moment del cap de setmana fins el nostre estand. Gràcies, gràcies i més gràcies! Tot i la feina que hi ha darrera d’un esdeveniment d’aquestes característiques, tot l’equip de La Hacienda del Hogar Gallego vàrem acabar diumenge a la nit amb un somriure a la cara i mil històries i detalls per recordar. Esperem que amb molts dels que ens vàrem conèixer aquests dies sigui només l’inici d’una bonica història que ens porti a acompanyar-vos fins el dia del vostre casament.

I no podem ni volem oblidar-nos de donar les gràcies a Bancells Floristes, Aeventos DJ, Josep Guitart Fotografia i Abanik lloguer de materials, que ens vàreu ajudar a fer possible la nostra presència a la fira.

composicio_miBoda