La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego

Gastronomia i equip

Gastronomia

Alta cuina i servei en un casament únic, aquesta és la singularitat de La Hacienda. Més de 30 anys d’experiència ens avalen en el reconegut restaurant El Hogar Gallego, de Calella (Maresme), amb un producte de primera qualitat que és el principal argument i garantia d’una oferta gastronòmica única.

La tradició, la senzillesa i les noves tendències conflueixen en una carta rica, exigent i original.

La Hacienda del Hogar Gallego és, a més, la millor elecció si penseu en una boda amb marisc. La nostra és una cuina del mar, amb un compromís clar per la qualitat. El peix i marisc arriba directament de la ‘batea’ de Cambados i les llotges de Blanes, Palamós i Arenys de Mar El culte pel producte impera en els nostres menús.

Equip

La Hacienda està format per un bon equip de professionals que s’esforcen per fer del vostre dia, un casament perfecte. Les ‘weedding planner’s’ i responsables comercials de La Hacienda dediquen totes les seves atencions als clients d’una forma totalment personalitzada. Elles s’encarreguen d’organitzar els casaments i tot tipus d’esdeveniments, garantint fins a l’últim detall. Els preparatius, les proves i tota la logística estarà a les seves mans.

A més, a la Hacienda comptem amb un ampli equip d’experimentats cambrers i professionals que s’encarreguen d’oferir un bon servei durant l’aperitiu i el banquet.

Als fogons, hi trobem en Toni Gordillo és el xef de La Hacienda i del restaurant El Hogar Gallego, de Calella (Barcelona), fundat el 1977, especialitzat en cuina del mar. La cuina de Toni Gordillo és moderna amb arrels tradicionals. Fuig d’ornaments excessius i posa l’accent en saber extreure el millor dels productes de primera qualitat.

Cuiner format professionalment a l’Escola d’Hosteleria Arnadi Hoffman de Barcelona, és la tercera generació d’una família dedicada en cos i ànima als fogons i els serveis de restauració a través del negoci familiar El Hogar Gallego de Calella. A més d’haver crescut a la cuina del restaurant familiar, on actualment és el xef, ha treballat al costat de Ferran Adrià (El Bulli), Santi Santamaria (El Racó de Can Fabes), Jean Luch Figueras (Jean Luch) i Oliver Roellinger (Les Maisons de Bricourt), aquest últim a la Bretanya francesa.