La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Ens casem: quin dia escollim?

Esteu promesos però encara no us heu decidit? D’entrada, pot semblar que el calendari és molt extens i que hi ha molts dies per celebrar el vostre casament. Tot i així, s’han de tenir en ment alguns factors que acaben acotant el marge per decidir quina serà la data de la celebració de la vostra boda.

Un dels dos principals factors que heu de tenir en compte és l’època de l’any en què us fa més il·lusió casar-vos. Tenir clar l’estil de cerimònia us pot ajudar a triar les estacions de l’any que més us convinguin, en cas de voler casar-vos sota la llum de la lluna, a l’aire lliure, per exemple.

wedding

En aquest mateix sentit, d’una banda, és fonamental que sigueu conscients que la primavera i sobretot l’estiu són les èpoques de l’any amb més demanda. Per què? Doncs perquè la majoria de les parelles que passen per La Hacienda del Hogar Gallego busquen garantir que el bon temps faci acte de presència. A la primavera, que és quan s’enceta la temporada de casaments, les temperatures són moderades però l’amenaça de pluja és més evident. Tot això cal tenir-ho en compte!

De l’altra, una opció que cada vegada agafa més força són els casaments entre la tardor i l’hivern. Són èpoques amb menys volum de casaments, per tant, sempre serà més econòmic i tal i com hem vist en els últims anys, fins quasi la Castanyada, el temps segueix sent un luxe. Inclús, per aquelles parelles que fugin de la calor o de les temperatures moderades i preferexin l’encant de l’hivern, una opció clau és buscar data durant els mesos de més fred. Què us semblaria dir-vos “Sí, vull” mentre les llums de Nadal il·luminen l’entorn?

Un altre factor primordial és tenir clar quin dia de la setmana us voleu casar.

Sense cap dubte, el dissabte és el dia de la setmana més sol·licitat per a les parelles perquè, entre d’altres, la majoria dels convidats s’ho poden convidar i hi ha temps per endavant, el divendres per agafar aires i el diumenge per recuperar les forces després d’una jornada plena de diversió i emocions.

Tot i així, cada vegada són més els futurs matrimonis que ens demanen cita per celebrar el seu dia especial en diumenge. Una tendència que cada any més atrau més adeptes, sobretot aquells nuvis que volen fer un casament íntim.

De tota manera, sigui quina sigui la data escollida, segur que no oblidareu mai!!