La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Em caso! Per on començo?

Si ja t’has decidit a casar-te i no saps per on començar, avui des de La Hacienda del Hogar Gallego et volem donar els passos essencials perquè sàpigues per on iniciar el que de ben segur serà un dels dies més especials de la teva vida:

1. Decideix una data: Triar el dia i l’hora del teu enllaç ha de ser una de les primeres coses que has de fer, ja que, hauràs de saber la disponibilitat del lloc on et vols casar amb antelació (aquest era La Hacienda del Hogar Gallego, no? ;)). A més, saber si serà de matí o de tarda també implica tots els passos posteriors.

2. Tria el tipus de cerimònia: Decideix si vols una cerimònia civil o religiosa. Qualsevol que sigui la teva elecció, hauràs de saber els documents necessaris i activitats a dur a terme perquè el teu casament sigui vàlid.

3. Crea la teva llista de convidats: Pensa si vols convidar només les persones més importants i essencials o si prefereixes un casament amb molts convidats i compromisos. El número de convidats és bàsic.

4. Fes una llista de les teves prioritats: Organitza el teu pressupost, estableix temps, avalua proveïdors, i concreta detalls. Una vegada tinguis tot ben clar i en una llista, comença a prioritzar què ha de tenir més importància i quines coses poden necessitar més temps. Així aniràs més tranquil·la!

5. Realitza un Save the Date pels convidats: S’està posant de moda enviar el que es coneix com l’anunci formal del teu casament, que permetrà als teus convidats reservar la data del teu enllaç. Pots optar fer cuna sessió pre-noces amb el fotògraf o gravar tu mateixa un vídeo divertit i enviar-lo per WhatsApp o a través d’alguna app als teus convidats.

6. Handmade per estalviar temps i fer coses úniques: Avui dia tenim a la nostra disposició una gran quantitat de tutorials i imprimibles que et permetran fer les coses per tu mateixa. Aquests detalls decoratius faran màgic i totalment personalitzat el teu gran dia: llibre de signatures, regals per als convidats, els noms de les taules, etc. A més, us unirá més a la parella al fer-ho plegats.

7. Opció Dj: No és fàcil trobar el grup de música que amenitzarà la teva festa o quin tipus de música vols que soni. Pe això, serà important trobar un Dj al que li poguem passar un llistat de la música que ens agrada i que volem que soni durant la festa. Preparar-la serà divertit!

8. Tria un menú que us faci llepar els dits: Un deliciós menú a tastar prèviament i que deixi ben contents als convidats serà important també. A La Hacienda del Hogar Gallego t’esperem per complir aquestes expectatives!

9. El pastís: Pels més golafres, l’elecció del teu pastís de noces també és important. Una opció més clàssica o un sabor ric per sorprendre, sigui com sigui l’important és que tots es delectaran el paladar i si els impacta visualment encara millor!

10. Coordinació el dia del casament: Si després de tots aquests punts que recopilem anteriorment, et veus curta de temps, esbrina si necessites un wedding planner per a les teves noces. El servei d’un excel·lent wedding planner t’assegurarà l’èxit del teu enllaç!

I a partir d’aquí… a gaudir d’aquest esperat dia!

boda