La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Els nervis d’una fira

Sempre que estem a punt de començar una fira tot l’equip de La Hacienda del Hogar Gallego sentim els nervis propis d’una primera cita. Preparar l’estand, escollir la decoració, els retocs de darrera hora perquè tot estigui a punt per a la inauguració… Però sobretot no podem evitar posar-nos nerviosos per totes aquelles parelles que vindran a veure’ns amb la il·lusió de trobar en nosaltres el lloc i l’equip que els ha d’acompanyar en un dels dies més importants de la seva vida en parella.

Per a nosaltres és molt important que en uns pocs metres quadrats aconseguim plasmar l’ambient que es viu a La Hacienda, la màgia i, sobretot, la feina d’un equip que treballem perquè cada casament sigui un esdeveniment inesborrable en un dia únic pels nostres nuvis. Per això, moltes gràcies a totes les parelles que vàreu passar pel nostre estand del Saló Boda Mataró i Maresme.

I agrair també com sempre el suport i la feina dels nostres proveïdors, sense els que l’estand de La Hacienda no seria res: Bancells Floristes i Abanik lloguer de materials.

Foto 19-2-16 20 28 12

Foto 19-2-16 20 28 17

Foto 19-2-16 20 28 22