La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Els fotògrafs: captant els instants que passaran a la posteritat

El dia del casament passa volant. No te’n adones i ja surt el sol per donar la benvinguda a l’endemà del dia més especial de les vostres vides. El bell record del vostre dia es construeix en un tres i no res, i es fa immens a mida que passen les hores, els dies i inclús els anys, perquè tot i que diuen que el temps ho esborra tot, hi ha instants que són inoblidables.
testi_ELI_DANI

 

L’experiència ens diu que guardar uns bons records del casament és la millor herència que podem deixar pel futur, quan el pas dels anys comenci a esborrar tot allò que poc temps després mantindrem despert com si fos ahir.

Tenint en compte la importància que sabem que té aquest dia, des de La Hacienda posem a la vostra disposició una selecció dels millors fotògrafs que s’adaptaran a mida a les vostres necessitats i captaran, a través del seu objectiu i de la seva traça innegable, el bo i millor que doni de sí el dia escollit. Si vols saber qui són els nostres fotògrafs oficials i vols conèixer com treballen, no dubtis en preguntar-nos! A través del viatge fotogràfic i dels records acomulats a la memòria, podreu plantar-vos-hi tantes vegades com vulgueu. Amb ells, amb els fotògrafs de La Hacienda del Hogar Gallego, podràs recordar sempre que vulguis i des d’on vulguis, aquells detalls que van fer que el vostre casament fos únic.