La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Els aperitius, protagonistes del teu casament

Vols que tothom recordi els detalls del dia del teu casament? Vols que la gastronomia sigui una de les protagonistes del dia i sorprendre a familiars i convidats amb sabors i textures durant l’aperitiu? A La Hacienda del Hogar Gallego treballem per fer que el teu gran dia es converteixi també en un plaer per als vostres paladars. Per a nosaltres, el menjar juga un paper determinat en qualsevol casament i els aperitius són, precisament, una de les parts de l’àpat que més joc ens donen a l’hora d’elaborar el menú del banquet. Tenim la fórmula perfecta per oferir quantitat, varietat i sorprendre als convidats.

A La Hacienda del Hogar Gallego, no només oferim un aperitiu extens, de qualitat i basat en la cuina del mar i en productes de proximitat, a La Hacienda del Hogar Gallego ens agrada, a més, oferir als nuvis altres possibilitats per fer de l’aperitiu un dels protagonistes. D’aquesta manera, podreu complementar el piscolabis amb buffets personalitzats i a gust de cada parella.

Així, podreu gaudir d’un deliciós assortit de formatges de tot tipus pels paladars més exigents, pernil, marisc fred i fins i tot un showcooking en directe a base de gambes o “chuletons”. La importància de lo extens, variat i cuidat que ha ser l’aperitiu és basic per La Hacienda del Hogar Gallego.

Amb les propostes més tradicionals i també més atrevides, amb la opció de menjar calent i fred… Si vols saber més sobre tot el ventall de deliciosos aperitius de El Hogar Gallego t’estem esperant!

Foto-nº-0829-R

DSC_6008

012