La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Els 80 arriben a La Hacienda del Hogar Gallego

Madonna, Michael Jackson, Los Goonies, les muscleres… els anys 80 van donar molt de si i encara són molts els que sospiren amb nostàlgia al recordar aquella època. Per això, per aclamació popular perquè sou molts els que ens ho demanàveu i perquè amb l’arribada del bon temps, les ganes de gresca i de sortir a la fresca a menjar i prendre alguna cosa es multipliquen, a La Hacienda del Hogar Gallego estem preparant per al mes de juny la festa dels 80!

Serà el pròxim dissabte 18 de juny i volem que gaudiu de tot el que us estem preparant.  A partir de les nou del vespre i fins a altes hores de la matinada serà com si els 80 mai s’haguessin acabat.

Unes delicioses tapes i música vuitentera són les nostres propostes  per ambientar una nit màgica. Per 60 euros i amb tot inclòs podràs ballar mentre proves uns boníssims bombons de foie, coca de seitons, empanada gallega, llagostins amb romesco i moltes delicatessen més… [consultar menú complert] Nit d’estiu amb tapes i música dels 80. T’ho perdràs?

Ja podeu fer les vostres reserves trucant al 608 110 261 o al 937 662 027. També per correu: joan@lahacienda.cat. Les places volen!!!

menu_Festa80