La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Comiats de soltera inoblidables

Abans de tot romàntic casament, hi haurà un comiat de soltera tant per a la núvia com pel nuvi. Des de La Hacienda del Hogar Gallego et volem proposar unes quantes idees per a totes aquelles noies que els hi queda poc temps pel casament i tenen les seves amigues enfeinades!

Si tens una futura núvia campestre com amiga que es casa, pots organitzar una sortida al camp. Un dia de pícnic per gaudir de la naturalesa al 100%. Activitats a la natura com muntar a cavall, diversió i activitats a la muntanya poden ser l’inici d’un gran dia.

Si en canvi, la núvia prefereix el clima mediterrani i somia sempre amb les millor platges, podríeu agafar un veler i recórrer les precioses costes catalanes. Tot un dia amb un bon àpat, música  bany inclòs, per suposat!

Per les noies més urbanes, un sortida per una ciutat com Barcelona seria ideal. Compres, personal shoppers, un sopar sibarita i els millors locals de moda per la ciutat segur que la faran feliç abans del seu casament.

I finalment no ens oblidem de les núvies més romàntiques i vintage. Pots fer algun taller de bellesa, escriptura, pintura, etc. Tot acompanyat d’unes dolces pastes i flors.

Ja has agafat idees?

DETALLS DE BODA

BODES7