La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Com organitzar un casament a l’aire lliure?

Ara que ha arribat el bon temps, totes aquelles parelles enamorades que es casen, tenen la possibilitat de celebrar el casament a l’aire lliure. Un jardí ben florit, sol, música i festa a l’aire lliure son alguns dels avantatges d’un enllaç al descobert. Aquí a La Hacienda del Hogar Gallego estaríem encantats d’organitzar-ho! Amb aquest post et volem deixar les claus perquè sigui perfecte:

1. Com la primavera i, a vegades, l’estiu també és tan imprevisible, haurem de tenir un pla B per si plou. Així una carpa o un lloc amb sostre per poder seguir amb el casament sense problemes.

2. Si tries un jardí o el camp cal tenir en compte que aquest tipus de terreny sol ser molest per a les dones que porten sabates altes, per això inverteix en una tarima o similar per la seva comoditat.

3. Millor no triar centres de taula amb flors molt altes ni detalls decoratius que no puguin resistir estar a l’aire lliure si es gira vent.

4. Amb el menjar podem optar per oferir uns plats més frescos i variats durant el pica pica i no tan formals.

5. La logística serà un punt important. Tenir en compte com portarem els convidats i on es poden quedar a dormir si estem allunyats de la ciutat.

6. La núvia millor que es decideixi per recollits per estar més còmoda. De la mateixa manera pensa que si és en un jardí hauràs d’escollir un vestit i sabates que siguin còmodes.

7. La naturalesa et permetrà jugar amb la decoració, el menjar, el tocat en el teu cabell, el disseny dels vestits de les dames d’honor.

Casar-se a l’aire lliure pot estar ple de màgia i color, que et sembla?

Hacienda-1016

DISCO5