La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

Brindem amb llimonada?

En tots els casaments d’estiu hi ha un factor comú que és, sense cap dubte, la calor.

A banda del ventall, que en casaments estivals és fonamental perquè corri l’aire i poder així sobreviure a les altíssimes temperatures, hi ha un altre element a tenir en compte, que és la hidratació. De fet, quan el mercuri es dispara, no hi a res millor per apagar la set que un bon refresc de fruita natural o un bon glop d’aigua, oi? Tant una cosa com l’altre són aptes per a tots els públics, són dues opcions realment econòmiques i les millors alternatives per començar amb bon peu el teu casament. De ben segur tots els vostres convidats ho agrairan durant la recepció!

0542

Des de La Hacienda del Hogar Gallego us volem proposar una de les últimes tendències en bodes que ens ha arribat, i que ens encanta, que és l’aposta pel buffet de llimonada de tota la vida de recepta casolana, ideal pels casaments del període més càlid de l’any. Nosaltres us hem de confessar que som amants de la llimona: sigui com a suc natural o com a aromatitzant de l’aigua mineral, de fet, és el refrigeri per excel·lència de l’estiu!!

Si en el vostre casament feu l’aposta per una fantàstica taula de llimonades o d’aigües amb aroma de cítrics, triomfareu i, de passada, ajudareu a suportar estoicament la calor a tots els convidats. A més a més, tot plegat començarà deixant un fantàstic regust de boca!! Us animeu?