La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

8 cançons que us inspiraran per fer la vostra llista

La música serà el teló de fons indiscutible del vostre casament. El ritme dels moments més emotius, més alegres, més romàntics i, sobretot, dels més divertits el marcarà aquella cançó que vosaltres decidiu.

~1468397779~BAILE

Com sabem la importància que té en qualsevol casament les melodies que acompanyen cada un d’aquests instants, des de La Hacienda del Hogar Gallego us presentem una selecció de la música que sona habitualment en els nostres casaments, cançons que, per cert, MAI passen de moda i amb el pas del temps s’han convertit en tot un clàssic per qualsevol boda. Ens acompanyes en aquest recorregut musical?

CEREMONIA

La formalitat de la cerimònia que decidiu fer marcarà quina música sonarà. No és el mateix un ritual religiós que un acte civil. Tot i així, us proposem un parell de cançons que són clau:

ENTRADA AL BANQUET

Aquest serà un dels moments divertits que viureu aquell dia. Un cop acabat l’aperitiu, toca fer l’entrada al menjador. Us proposem dues cançons amb molt de ritme, ideals per travessar ballant les taules dels vostres convidats:

ENTREGA DE REGALS

Durant l’entrega dels obsequis es recupera la màxima emotivitat del casament, sobretot per a les persones que, potser sense esperar-ho, seran les escollides. És per això que s’han de triar cançons amb història, aquelles melodies que us recordin a les persones a qui fareu entrega del regal. Nosaltres us proposem un parell d’exemples, que ens encanten i que us poden servir d’inspiració:

PRIMER BALL

Després dels nervis inicials, de les emocions viscudes, arriba el vostre moment més íntim davant dels convidats. Sereu vosaltres els encarregats de marcar l’inici dels moments de disbauxa, que a aquelles alçades, tothom espera. Us proposem un parell de cançons, més enllà de les balades i dels vals.

Aquestes són les nostres 8 propostes que no fallen mai però no heu de perdre de vista que el més important és que formeu una llista musical, amb temps de reflexió i composada d’aquelles cançons que us identifiquin com a persones i com a parella