La Hacienda del Hogar Gallego Menú El Hogar Gallego
Blog

4 consells útils pel dia del teu casament

El dia del teu casament és un dia especial. És per això que un dels consells que sempre donem a tots els nuvis que passen per La Hacienda del Hogar Gallego és que controlin els nervis que, indubtablement, també fan acte de presencia en un dia com aquest. Per evitar que et juguin una mala passada, una primera recomanació és: respirar fons i focalitzar les energies en gaudir del dia. És per això, perquè sabem que amb la respiració no n’hi ha prou per calmar els ànims previs a l’inici d’un dels esdeveniments que marcarà un abans i un després en la vostra relació, us fem saber 4 consells molt útils que, si us veieu sobrepassats, podeu dur a terme fàcilment durant les hores prèvies a la boda. Som-hi!

nuvis

  1. Descansa. No hi ha res més tranquil·litzador que dormir descansant. Recorda que per aguantar bé tot un dia ple d’emocions, has de dormir un mínim de vuit hores. El dia del casament, tot i que passa molt ràpid, es viu intensament i si no hi ha un bon descans, et pots sentir esgotat abans d’hora.
  2. Delega tasques. Està clar que un mateix, davant d’un esdeveniment com aquest, no ha de carregar amb tot. Des de La Hacienda del Hogar Gallego treballem molt per fer-vos la vida una mica més fàcil. Confia en nosaltres, delega tot allò que necessites, i gaudeix de cada instant.
  3. Calma’t. No hi ha pressa. Lleva’t amb temps suficient com per esmorzar tranquil·lament i gaudir, passa a passa, de tot allò que anirà esdevenint. Si et sents estressat, uns estiraments de cinc minuts et deixaran com nou.
  4. Els imprevistos, amb un somriure. Està clar que en dies com aquests poden sorgir canvis que no sempre són esperats. Tot i així, hem de tenir clar que hi ha factors, com la meteorologia, que no podem controlar. Davant d’aquest fet, recuperar la respiració inicial i un somriure, t’ajudarà a pair millor les notícies d’última hora.

Amb aquests consells i les múltiples recomanacions que hauràs sentit aquests dies per totes bandes, no t’oblidis del més important: ser feliç!